Gand...


marți, 27 iulie 2010

Zodiile si singuratatea...

Berbec: N-ai stare, pentru că tu eşti de obicei extrovertită, şi n-ai în faţa cui să te manifeşti. Partea bună este că o să ta apuci de toate treburile pe care le lăsasei în aşteptare: curăţenie în casă, un proiect lăsat în paragină...


Taur: Te simţi foarte bine, ba chiar faci toate eforturile ca să ai o perioadă minimă de singurătate în fiecare zi, cum ar fi să-ţi închizi telefoanele sau să te retragi pentru un timp la bucătărie singură cu cratiţele, sau în faţa calculatorului.

Gemeni: Doamne fereşte să ţi se oprească şi telefoanele sau internetul, pentru că aşa ceva este într-adevăr greu de conceput pentru tine. Dacă chiar eşti nevoită să stai absolut singură, o să începi un dialog interesant şi savuros cu... tine însăţi!

Rac: Nu-i problemă, poţi suporta singurătatea, şi chiar să nici nu observi când trece timpul, pentru că te vei apuca de treburi pentru ceilalţi. Nu-ţi va sta gândul decât la cum să termini mai repede, şi la ce reacţie de bucurie vor avea când vor veni.

Leu: Tu nu eşti singură niciodată, poţi să-ţi creezi cu uşurinţă cel mai ales auditoriu pentru manifestarea ta extraordinară. La o adică, aplauzele pe care ţi le imaginezi îţi pot face mai bine decât cele din realitate! Oricum, te uiţi în toate oglinzile...

Fecioară:
Într-un fel ţi-e mai bine aşa. În sfârşit, ai şi tu ocazia să faci lucrurile cum trebuie, nu mai e nevoie să îndrepţi nimic după ceilalţi. Bine că ai scăpat de ei! Dar nu vei putea să rezişti prea mult fără să critici pe nimeni...

Balanţă: E o încercare grea. În mod normal, ai fi în stare să iei oameni de pe stradă numai să nu stai singură în casă. Dar dacă n-ai încotro, îţi vei găsi de lucru cu mintea. Poţi să revezi filme întregi din amintiri sau să creezi dialoguri imaginare cu prietenii.

Scorpion: Starea ta naturală. Dacă nu ai şi asemenea momente din când în când, simţi că-ţi pierzi minţile! De unde cred celelalte zodii că-ţi extragi misterul şi fascinaţia, dacă nu din acele momente în care numai tu ştii ce faci şi la ce te gândeşti.

Săgetător: Te simţi bine singură, chiar ai nevoie de o pauză în care să te retragi în tine însăţi şi să faci planuri pentru viitoarele călătorii sau pentru ce surprize le vei face celorlalţi. Eşti în stare şi să scrii liste întregi cu cadouri cu care îi vei da pe spate.

Capricorn: A, ai fost patru zile singură? Nici nu ţi-ai dat seama. Ai avut atâtea de făcut că putea să înceapă un război în faţa casei tale şi tu nici să nu-ţi dai seama, atât de absorbită eşti atunci când ai ceva de făcut şi pe care îl găseşti important.

Vărsător: Îţi vei petrece timpul inventând soluţii pentru problemele umanităţii. Sau măcar pentru cei din imediata apropiere. Vei face ceva pentru ei, chiar dacă asta se reduce numai la un soufle de conopidă după o reţetă mirobolantă.

Peşti: Ţie îţi face bine un mediu liniştit, în care să nu te deranjeze nimeni, chiar dacă n-ai nimic special de făcut. Ţi-e natural să te retragi în tine însăţi cu gândurile tale. Îţi găseşti în mod firesc ceva de meşterit, pentru că te adaptezi foarte uşor la orice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu