Gand...


marți, 27 iulie 2010

Reactia zodiilor la ... promovare :)



Berbec:
Te încearcă un plăcut sentiment de victorie. Poate ai trecut doar de la responsabil judeţean la responsabil regional. Dar tu te bucuri de fiecare treaptă câştigată, la fel cum un general priveşte cu mândrie steagul popriu înfit în cine ştie ce redută pentru care a luptat, mai mult sau mai puţin.

Taur: Te bucuri, evident, dar nu eşti genul care se exteriorizează prea tare. De obicei ştii exact când să te aştepţi la astfel de lucruri, fiindcă ai un al şaselea simţ al afacerilor şi intuieşti direcţia în care ele evoluează. Dar cei care te ştiau în banca ta trebuie să se aştepte ca de-acum să-ţi spui mult mai hotărât părerea.

Gemeni: Pentru tine o promovare înseamnă un spaţiu mai mare de acţiune, mai multă mişcare şi un aflux mai mare de idei care te tranziteză. Dacă şefii au considerat ca poţi, atunci înseamnă că poţi! Singura problemă ar fi să nu te împrăştii prea tare, să nu pierzi contactul cu baza, temeia afacerii. Dacă eşti şef de hipermatket, nu uita să mai schimbi o vorbă din când în când şi cu cei de la casele de marcat…

Rac: Te-ai bucura mult mai mult de o promovare dacă n-ai fi şi speriată de ea… Pentru că ştii că orice lucru bun se plăteşte şi te întrebi dacă îţi permiţi. Pentru tine sunt mai binevenite promovările în paşi mici, sau cele îndelung aşteptate, ca să te obişnuieşti cu ideea şi să ştii exact ce ai de făcut în noua poziţie.

Leu: Ei, da! În sfârşit, au realizat şi ei cu cine stau de vorbă. Pe tine nu te surpinde niciodată o promovare. Te surprinde mai degrabă când ea întârzie! Nu se uită şi ei un pic la tine că eşti făcută pentru biroul cel mare de la ultimul etaj?! Din fericire, asta te face foarte generoasă, dar şi vulnerabilă la eventualii linguşitori.

Fecioară: N-ar fi exclus, cu modestia care te caracterizează, ca promovarea să te surpindă un pic, chiar dacă este evident pentru toată lumea că o meritai. Indiferent ce au avut în minte şefii când ţi-au acordat-o, pentru tine va fi un motiv să lucrezi cu şi mai mult devotament pentru companie.

Balanţă: Fireşte că te flatează o promovare. Înseamă că cineva, acolo sus, te iubeşte! Sau măcar a remarcat cât de bine te descurci în ceea ce faci. Nu-ţi poţi reprima totuşi o uşoară îngrijoarare… Dacă asta va însemna mai puţin timp liber şi mai mult stres, aproape că nu eşti sigură dacă să te bucuri…

Scorpion: Ai o tendinţă suspectă (în ochii celorlalţi) de a minimaliza evenimentul. Nu că nu te-ai bucura de o promovare, nici vorbă! Dar ţi-a intrat în sânge să fii discretă şi n-o să faci mare caz. Mai degrabă îţi vei ciuli urechile să vezi cine te invidiază şi cine te felicită sincer…

Săgetător: Dai de băut la toată lumea şi măcar pentru o zi îţi permiţi să te bucuri de asta. Eşti radioasă şi răspunzi cu o glumă la fiecare remarcă sau felicitare a colegilor. Chiar dacă e criză sau se anunţă vremuri grele, ai o încredere foarte tonică pentru cei din jur în succes.

Capricorn: Eşti prea lucidă ca să nu realizezi că promovarea asta nu înseamnă nimic altceva decât şi mai multă treabă, şi mai multe responsabilităţi. Îţi faci datoria să dai primul rând, dacă ieşiţi într-un bar pe urmă, dar mintea ta e deja la organizarea viitoare. Pentru tine e un simplu pas spre vârful piramidei.

Vărsător: Felul în care vei reacţiona depinde de miza pusă în joc. Singur că mai mulţi bani sunt buni, dar pe tine te bucură mai mult ideea de a avea mai mare libertate să-ţi exprimi ideile, o persectivă mai înaltă asupra lucrurilor sau posibilitatea de a face, pe ansamblu, lucrurile mai bune.

Peşti: N-o să uiţi să mulţumeşti celor care ţi-au dat ocazia să lucrezi acolo şi să-ţi dovedeşti calităţile. Colegii n-au de ce să se teamă că vei deveni peste noapte un tiran, fiindcă nu-ţi stă în caracter. Tu nu eşti dură decât dacă eşti nesigură. Altfel, eşti pâinea lui Dumnezeu şi mulţi vor avea de câştigat de pe urma promovării tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu