Gand...


marți, 27 iulie 2010

Cariera potrivita in functie de zodie


Berbec: Este competitiv şi dinamic. Nu se dă înlături de la nicio provocare şi preferă chiar să lucreze pe comision. De aceea i se potriveşte o carieră în publicitate sau relaţii publice, asta dacă nu îşi îmbrăţişează latura eroică şi se decide să devină poliţist.

Taur: Este o fire senzuală, aşa că adoră munca ce are un scop estetic. Îi place să gătească sau să lucreze cu obiecte rafinate cum sunt florile sau bijuteriile. Acest nativ are un timbru deosebit, aşa că poate excela ca purtător de cuvânt sau chiar în postura de cântăreţ.

Gemeni: Are nevoie de un job care să îl stimuleze intelectual. Este foarte eficient şi se decurcă să lucreze sub presiune, aşa că i se potriveşte jobul de asistent tehnic, de reprezentant al serviciilor pentru clienţi sau profesor.

Rac: Cel mai mult i se potriveşte o carieră în care poate avea grijă de oameni, precum cea de asistent social sau educator. Pentru că este discret, diplomat şi de încredere un job în resurse umane este iarăşio alegere benefică pentru Rac.

Leu: Este dinamic, creativ, cu momente de mare inspiraţie, calităţi care îl recomandă pentru design-ul interior sau turism. Ţine la statutul lui şi tânjeşte după prestigiu, aşa că o carieră în Drept, ori una în Medicină îl atrag pe acest nativ.

Fecioară: Anticipează nevoile celorlalţi şi are o atenţie distributivă, de aceea i se potriveşte o carieră în care relaţionează cu clienţii. Se simte în largul său lucrând într-un restaurant, spa sau hotel.

Balanţă: Posedă charismă şi bun gust, de aceea i se potriveşte o carieră care presuspune un public. Se descurcă bine în vânzări, design, dar şi în postura de coregraf sau ambasador.

Scorpion: Se motivează chiar şi în cele mai dificile situaţii şi nu îşi pierde concentrarea. Meseria de chirurg sau cea de avocat îi vin ca o mănuşă. Adoră să desluşească mistere, aşa că face faţă cu brio şi în postura de detectiv sau psihiatru.

Săgetător: Entuziast şi optimist se plictiseşte repede de munca de birou, aşa că are nevoie de o carieră palpitantă. De aceea poate opta pentru meserii pe care le practică în natură, cum ar şi cea de dresor sau antrenor de fitness.

Capricorn: Este conştincios, îi place să adune pe umeri multă responsabilitate şi nu îl deranjează să pornească de jos, dar se va asigura că urcă cât mai sus pe scara ierarhică. I se potrivesc meseriile în care lucrează cu bunuri materiale, cum ar fi cea de constructor sau bancher.

Vărsător: Nu îi place munca convenţională. Vrea să îşi pună imaginaţia la treabă, să exploreze şi să inventeze, de aceea poate fi un excelent om de ştiinţă sau inginer. Îi place să îşi aducă aportul şi pentru cauze umanitare.

Peşti: Orice muncă creativă este pe placul acestui nativ care va fi motivat să lucreze ca stilist, designer sau editor foto. Pentru că posedă o intuiţie ascuţită, dar şi compasiune pentru cei din jur i se potrivesc şi meseriile de psiholog şi medic veterinar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu