Gand...


marți, 27 iulie 2010

Cum impresionezi seful in functie de zodia lui?

Berbec: Ca să faci o impresie bună unui şef Berbec trebuie să fii tot timpul în mişcare, dinamică şi cu iniţiativă. O iniţiativă chiar proastă este, în ochii lui, mai bună decât nicio iniţiativă. Aşa că mobilizează-te să „te bagi mai mult în seamă”.


Taur: Nu-i plac oamenii repeziţi şi superficiali. Dacă simte în tine o persoană serioasă, de nădejde şi gata să tragă la jug alături de el, îţi va acorda încrederea lui. Nu e uşor să o obţii, dar o dată obţinută, e pentru totdeauna.

Gemeni: Nu te duce mereu la serviciu cu o faţă lungă. Şeful Gemeni apreciază persoanele pozitive, optimiste, care au o replică isteaţă la orice. Semnul că te are la inmă este că vorbeşte cu tine mai mult decât cu alţii şi îţi ascultă opinia cu interes.

Rac: Pe şeful Rac nu îl „cucereşti” cu una, cu două. E important să ai un soi de constanţă, de perseverenţă, pe care el o apreciază. Nu-l impresionează angajaţii cu gura mare, ci acela care tace şi face. Discreţia şi profesionalismul sunt atuuri mari.

Leu:
Dacă eşti în echipa lui, înseamă că şefului Leu i-a plăcut deja de tine. Se spune că Leul e sensibil la laude, ceea ce e adevărat. Dar linguşeala fără o admiraţie sinceră la adresa lui nu e prea eficientă. De asemenea, evită cu orice preţ să pari că „ameninţi” poziţia lui de şef.

Fecioară: Nu-ţi face iluzii… Şeful Fecioară te-a analizat şi are deja o părere formată asupra ta. Ar trebui să munceşti mult şi cu perseverenţă ca să îţi „măreşti nota” în ochii lui, măcar cu o jumătate de punct. Munca devotată e tot ce punctează…

Balanţă: Indiferent la ce se referă domeniul vostru de activitate, nu uita nicio clipă că în ochii lui eşti în primul rând femeie. Nu te duce la serviciu fără un out-fit drăguţ, o coafură şi maniciură impecabile. În rest, fă-ţi treaba cât mai bine, evitând să intri în certuri sau conflicte, pe care el le detestă.

Scorpion: Şeful Scorpion te „citeşte” mai bine ca oricine şi nu îl poţi păcăli în ceea ce priveşte intenţiile sau interesele tale. Nici măcar nu încerca, fiindcă miroase de la o poştă o minciună cât de mică sau o linguşeală. Trebuie să îi dai senzaţia că eşti de încredere şi nu ai trăda scretele firmei nici sub tortură…

Săgetător: Şeful Săgetător este mai îngăduitor decât alţii, dar asta nu înseamnă că nu observă tot, chiar dacă nu zice nimic. Verbul lui este „eu văd” aşa că fii sigură de omniprezenţa şi omnişcienţa lui. Cucereşte-l cu optimismul şi dăruirea ta faţă de principiile şi idealurile firmei.

Capricorn:
Ai în persoana şefului Capricorn un superior mult mai exigent şi mai dur decât pare. Te poate pune pe liber fără să clipească, fiindcă la el nu există sentimentalisme, ci numai bussines. O seriozitate de neclintit şi profesionalism maxim este tot ce te salvează.

Vărsător:
Evită să fii plictisitoare, prea tradiţionalistă sau cu idei învechite, căci şeful Vărsător preciază iniţiativele îndrăzneţe şi o premoniţie dezvoltată în ceea ce priveşte evoluţia pieţei sau a afacerii respective.

Peşti: Mai sensibil decât alţii, şeful Peşti e impresionat dacă te dedici cu devotament jobului respectiv, iar lui personal îi faci servicii sau îl ajuţi. Pierzi repede aprecierea lui însă dacă ţi se urcă la cap, eşti nerecunoscătoare sau „vorbă lungă”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu