Gand...


marți, 27 iulie 2010

Parfumurile preferate functie de zodii

Berbec: Preferi să te parfumezi cu un parfum fresh, primăvăratic, care să se potrivească cu stilul tău de viaţă, mereu în mişcare. Mirosul de levănţică îţi linişteşte nervii surescitaţi, iar pentru aromoterapie în casă alege uleiul volatil de brad sau cimbru.

Taur: Ai simţul mirosului foarte dezvoltat faţă de alte zodii, de aceea îţi alegi cu grijă parfumurile şi de obicei ai o întreagă colecţie. Îţi plac parfumurile dulci şi foarte feminine. Pentru casă, trandafir, crin sau santal sunt specifice zodiei tale.


Gemeni:
Pentru tine sunt indicate aromele delicate, care liniştesc agitaţia minţii: tămâie, isop, rozmarin, ienupăr. Parfumurile pe care ţi le alegi sunt în general cele florale, dar rareori eşti fidelă unui aceluiaşi parfum, fiindcă îţi place să experimentezi.

Rac: Un simplu miros îţi poate declanşa o întreagă serie de amintiri. Vanilia din bucătăria bunicii, levănţica din cufărul de zestre sau aroma de hărtie veche din anticariat… Pentru tine, cel mai indicat parfum conţine nucşoară şi mirosul florii de nufăr.

Leu: Parfumul tău este incitant, sexy şi foarte solar. Imposibil ca cineva care trece pe lângă tine să nu-l remarce, vrăjit. Ai 2-3 parfumuri „de suflet”, care te reprezintă, iar în componenţa lor intră de obicei isop, smirnă şi levănţică.

Fecioară: Te fereşti de parfumurile grele şi complicate, care pot să îţi dea dureri de cap. Ţie îţi plac aromele fine, pure, care amintesc de inocenţa copilăriei. Foloseşte pentru casă mirt şi pelin, iar în parfumul pesonal rozmarin şi portocal.

Balanţă: Preferi parfumurile delicate şi suave. Trandafirul este aroma specifică influenţei venusiene, dar n-o combina ca Taurul cu arome grele, ci cu arome fresh gen brad sau ienupăr.

Scorpion: Te încântă parfumurile penetrante, gen „Magie Noir”, în care se simte aroma de iasomie, mosc şi lemn de cedru. Santalul şi aromele orientale sunt de asemenea potrivite pentru tine.


Săgetător:
Specific zodiei tale sunt mirosurile care dau senzaţia de spaţiu deschis şi de natură. Aromele de citrice, vanilie şi paciuli sunt cele mai indicate pentru tine. Evită însă crinul, santal sau mosc.


Capricorn:
Singurul parfum demn de nările tale este unul Hot Couture, în care să se împletească aroma de bergamotă cu ambră şi magnolie. Pentru aromoteraoie alege menta şi uleiul volatil de busuioc.

Vărsător: Ai nevoie de un parfum optimist şi care să sugereze originalitate şi poftă de viaţă. Îţi sunt recomandate aromele acvatice şi florale, cu orhidee şi piper negru în compoziţie.

Peşti: Ca să ţi se potrivească, un parfum trebuie să fie sexy şi dulce în acelaşi timp. Aromele delicate de zmeură sau căpşuni, iasomia sau paciuli se potrivesc perfect în simfonia parfumului care te învăluie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu