Gand...


marți, 27 iulie 2010

Ce starneste razul zodiilor? :))


Berbec: Cel mai tare îl amuză sarcasmul. Nu încerca totuşi să îl iei pe el peste picior cu ajutorul sarcasmului. Nu se va mai prăpădi de râs.

Taur: Îl amuză lucrurile penibile pe care le comit alţii, pentru că îl distrează imaturitatea şi prostia omenească. Îşi practică şi râsul teatral potrivit unui astfel de comic.

Gemeni: Subtilităţile şi asocierile inspirate între lucruri aparent fără nicio legătură îi stârnesc cel mai tare râsul pentru că preferă umorul inteligent.

Rac: Îi plac glumele seci, care nu implică răutăţi gratuite. Găseşte amuzant tocmai acest paradox între hotote de râs şi o glumă scurtă şi simplă.

Leu: Tinde să râdă la orice gen de glumă, dar cele mai asurzitoare hohote de râs sunt cele produse chiar de glumele lui.

Fecioară: Râde la detalii pe care pe care ceilalţi nici nu le observă, aşa că este greu să stabileşti ce îi stârneşte râsul în general.

Balanţă: Bârfele răutăcioase fac deliciul acestui nativ care se amuză atunci când normele de conduită sunt încălcate, iar autorii se găsesc într-un moment foarte penibil.

Scorpion: Cel mai tare îi stârneşte râsul nesăbuinţa altora care dau cu bâta-n baltă, mai ales dacă el este acolo să critice momentul cu o remarcă acidă.

Săgetător: Îi place să se amuze inclusiv pe seama lui. Îi provoacă hohote de râs glumele care întind bunul simţ la limită, cum ar fi cele sexuale.

Capricorn: În cazul acestui nativ glumele trebuie să aibă o anumită maturitate, pentru a nu da plictisit ochii peste cap. Aşa că ironiile fine sunt cele mai bune motive de râs.

Vărsător: Îi place umorul nonconformist, aşa că nu se va feri să râdă de contextele sadice, chiar dacă cei din jurul lui sunt înmărmuriţi.

Peşti: Îi plac bancurile lungi, pentru că hohotele de râs i le stârneşte cel mai tare o situaţie care îl ţine în suspans mai întâi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu