Gand...


marți, 27 iulie 2010

Zodiile si celebritatea

Berbec: Nu te temi de celebritate, ba dimpotrivă o cauţi şi o provoci. Te-ai descurca perfect inclusiv într-un real life gen „Big Brother” sau „Pierduţi pe o insulă pustie”. Te descurci inclusiv în situaţii la care alţii ar da înapoi.

Taur: Eşti înzestrată de ursitoare cu talent şi o frumuseţe fizică sculpturală. De aceea poţi ajunge pe prima pagină a ziarelor, mai ales într-un domeniu artistic. Din fericire, ştii să îţi dozezi farmecele şi să nu amesteci publicul în viaţa ta privată.


Gemeni:
Multe native Gemeni ajung super-celebre, vezi Marilyn Monroe sau Angelina Jolie. Dar nu se poate spune că ai făcut din asta ţelul vieţii tale. Dacă e să fie, fie! Cam asta ar fi deviza ta. Te întristează comentariile rputăcioase sau criticile nedrepte.


Rac:
Pentru tine celebritatea este ceva care mai mult te sperie decât te încântă. Chiar şi posesoare a unui talent remarcabil sau a unei frumuseţi de invidiat, timiditatea te face să te fereşti din calea reflectoarelor, pe un teren ceva mai familiar.


Leu:
S-ar putea spune că eşti făcută să străluceşti, indiferent dacă pe o scenă mondială sau numai printre colegele tale de birou. Celebritatea, succesul şi statutul de VIP le ai în sânge şi suferi de multe ori dacă viaţa ţi le refuză.


Fecioară:
Şi după ce îţi vezi chipul pe prima pagină a unei reviste, tot o să clatini din cap gândind „nu-mi vine să cred!”. Fecioarele arareori caută cu tot dinadinsul celebritatea, iar modestia care te face de multe ori să te subapreciezi, chiar dacă ceilalţi te apreciază cu adevărat.

Balanţă: Influenţele venusiene ale zodiei tale te predispun foarte tare la o viaţă publică, de exemplu în domeniul artistic. Ţi-ar fi însă de mare folos un agent sau impresar cu capul pe umeri care să te povăţuiască şi să te protejeze de hărţuiala ziarelor de scandal.

Scorpion: Ceva din personalitatea ta atrage fanii ca un magnet. Dacă ajungi vreodată în lumina reflectoarelor, vei fascina cu uşurinţă mase mari de oameni. Însă cu cât vor ei mai tare să te descopere, cu atât te ascunzi tu mai bine.

Săgetător: Jovială şi populară, ai o mare predispoziţie către lumea mondenă şi celebritate. Jupiter, guvernatorul tău, te-a înzestrat cu optimism, mult noroc şi tot ce îţi mai trebuie pentru o astfel de viaţă.

Capricorn: Chiar dacă destinul te aduce în lumina reflectoarelor, îţi aperi viaţa privată cu înversunare. Ştii, la fel de bine ca şi Scorpionul, că rufele se spală în familie şi preferi să te învăluieşti în mister.

Vărsător: Vărsătoeul de apă revarsă asupra tuturor o graţie permanentă, impersonală şi egală. Nu îţi doreşti să devii o persoană publică, dar dacă asta se petrece vei face cu multă eleganţă faţă oricărei situaţii.

Peşti: Te adaptezi la orice situaţie, mai ales dacă posezi un dezvoltat simt al umorului. Neptun îţi adaugă o aură de mister şi senzualitate care electrizează publicul. Dar te va obosi de multe ori această postură şi vei dori să fugi de ea când poţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu