Gand...


vineri, 24 iulie 2009

Ganduri de weekend

IMG_3485-1


Memehusa - Sila


IMG_3303-1

Va doresc la toti un weekend plin de bucurie, dans si detasare de cotidian.

Cu multa dragoste,
Shanti

5 comentarii:

  1. Ar fi minunată o vacanță în Tahiti, considerată insula mitică a primilor navigatori în Pacific, insula iubirii și a farmecului.Ce bogăție de culori și cât de multe flori!
    Rămân doar cu visul. Întreprind o călătorie imaginară în acel paradis terestru.
    Îți doresc un sfârsit de săptămână plin de bucurii, soare în suflet, coșuri cu flori!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. da, mira draga... pt o vacanta de vis e super...dar nu sa locuiesti acolo, e saracie...frumusetea e afisata doar turistilor. vezi manipularea? :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Shanti,ce suuuper ar fi sa faci o vacanta in Tahiti,sa vezi locurile unde a trait Marlon Brando,dar ma multumesc si cu insula Tavi,Tavi,nelocuita dar este superba si este prin apropiere,o seara racoroasa :)
    p.s.Dedic cele doua melodii cooooooooool blogului meu care a implinit un an.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ tavi

    mersi pt vizita. n-ai mai trecut de mult si uite, chiar azi ma gandeam ca luni iti voi dedica tie un post. asta pt ca simteam asa...din interior...ca trebuie sa spun ceva special numai pt tine. nu stiu de ce ma gandeam la iubire si departare. probabil am asociat ceva. dar pana luni mai am vreme sa gandesc surpriza pt tine.

    habar n-aveam ca blogul tau a implinit un an. unde anume esti? unde sa te caut? am sa dau pe iconita, sa vad daca ma duce la tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. tavi, am ajuns pe wordpress. ala face 1 an? credeam ca altul. daca acolo sarbatoresti, o sa intru sa-ti las mesaj la un video (parca "never ever" era).

    te pup si iti doresc un weekend placut, o baie buna si muzica :)))

    RăspundețiȘtergere