Gand...


miercuri, 22 iulie 2009

Pentru prietena mea draga, Mira


Jeam Francois Maurice & Marisse-Le Recontre
Asculta mai multe audio Muzica

Mira, nu inteleg o boaba ce spun francezii astia, dar mi-a placut atat de mult melodia, incat nu am rabdat sa nu ti-o dedic tie. Daca ma vizitezi, poate-mi spui si mie ce zic oamenii astia :)) Imbratisez fata draga.

Shanti

2 comentarii:

  1. Dragă Shanti,
    Iți mulțumesc din suflet pentru dedicație. Mi-ai făcut o mare bucurie. Melodia este excepțională! De fapt, muzica franțuzească e foarte frumoasă.
    Este un dialog aparent banal între doi foști îndrăgostiți care nu s-au mai văzut de doi ani, dar se iubesc încă. Orașul întâlnirii lor nu s-a schimbat.Și nici el.Ea îi spune că are pe umeri haina lui pentru a o proteja de vânt și el n-a îmbrățișat-o încă. El este conștient că o va părăsi, viața este cea care i-a separat și revine brusc, încercând să aplaneze tristețea despărțirii spunând:” am impresia că va ploua” sau ” mai dă-mi o țigară”.
    Ea îi reproșează că el nu spune niciodată nimic, că o cheamă în ultimul moment și că-și amintește toate cuvintele de dragoste, toate buchetele de flori, toate telegramele...Ea va sosi mereu când el o va chema, pentru că el este dragostea ei. El îi spune că va avea amintiri și multe nostalgii.Ea îi spune ca-i va fi greu să uite, c-ar vrea să-i spună că-l iubește, dar e prea târziu...Îi reproșează că toate întâlnirile au fost ascunse, că o cheamă în ultimul moment, știind că va veni.

    Eu cred că e vorba de o femeie foarte îndrăgostită.

    Cântecul acesta este nemaipomenit, iar versurile sunt pe măsură. Mulțumesc pentru momentele de încântare!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Mira

    Ce frumoos si totodata ce trist! Nostalgia asta are ochii in lacrimi :))) Este bine totusi ca a existat o iubire frumoasa care nu poate fi uitata... Vezi? Degeaba nu m-a miscat piesa asta...e atat de romantica si atat de ... traita de cei doi, chiar daca el inca isi ascunde iubirea profunda fata de ea (pt ca eu asta inteleg printre randuri). Da, e prea tarziu pentru amandoi, dar inca se iubesc...

    RăspundețiȘtergere