Gand...


sâmbătă, 4 iulie 2009

Ganduri de weekend...


Ganduri pline de iubire si lumina merg catre voi.
Iubiti-va si fiti mai buni.

Iubirea inalta inima, lumina inalta spiritul.
Va doresc un weekend minunat!

Shanti

Il Divo - Si tu me amas
Asculta mai multe audio Muzica

5 comentarii:

  1. weekend frumos si tie!
    te citesc si te ascult..desi nu las mereu semn al vizitei mele...
    cu bine!
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ gaby

    iti multumesc pentru vizite si iti doresc din tot sufletul meu sa stai numai in lumina.

    RăspundețiȘtergere
  3. Excepțională această melodie!Mi-a adus multă liniște interioară. Iubirea este legea misterioasă care guvernează totul.Spre ea converg toate acțiunile noastre, ca spre un centru al universului.Fără ea n-am observa soarele răsărind, copacii înflorind, n-am auzi păsările cum cântă , n-am trăi adevărul.
    Iubirea este baza întregii noastre vieți spirituale. Hesiod spunea că lumea a fost creată de Eros, că Eros este cea mai mare divinitate, e chiar sufletul lumii.Iubirea este singura modalitate de a recupera condiția arhetipală a omului, starea lui de perfecțiune.
    ”Am legat copacii la ochi/ Cu-o basma verde/ Și le-am spus să mă găsească./ Și copacii m-au găsit imediat/ Cu un hohot de frunze/. Am legat păsările la ochi/ Cu-o basma de nori/ Și le-am spus să mă găsească./ Și păsările m-au găsit/ Cu un cântec./Am legat tristețea la ochi/ Cu un zâmbet/Și tristețea m-a găsit a doua zi/Într-o iubire.” (Marin Sorescu, Am legat...)
    Un weekend frumos, Shanti!

    RăspundețiȘtergere
  4. w-e minunat, draga prietena!

    PS> Io te ama!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ mira & alex

    aceasta melodie mi-a trimis-o cineva dimineata pe trilulilu. de cum am auzit primele acorduri, m-am linistit brusc. cred ca am ascultat-o de "n" ori astazi si am vrut s-o auziti si voi, prietenii mei dragi. ma bucur ca si voua v-a creat o impresie placuta si ca v-a transmis o oarecare stare benefica.

    va multumesc ca existati in viata mea.

    RăspundețiȘtergere