Gand...


duminică, 19 iulie 2009

Costinesti Beach (Black Sea - Romania)



Statiunea studentilor sau fostilor studenti :))) Eu aici mi-am intalnit marea iubire care ulterior a fost si oficializata intr-o casatorie :))) Sper sa va placa si muzica. Mi s-a parut cea mai potrivita pentru stilul studentesc si pentru...realitatea romaneasca :))) sau :(((

4 comentarii:

  1. Ce frumos și romantic e faptul că ți-ai întâlnit marea iubire la Costinești!Inseamnă că amândoi aveți nostalgia acestui loc și că vă veți reîntoarce ori de câte ori veți avea prilejul. Revăzând Costineștiul, vă veți aminti de tinerețe, veselie, frumusețe, râs...
    Și mie-mi place foarte mult această stațiune, dar n-am mai fost de vreo 11 ani. In tinerețe, mergeam în fiecare an. Imi plăcea pentru că , pe vremea aceea puteai să mergi la spectacole la Teatrul de vară și totul era gratuit. Am prins, într-un an ” Serbările mării” și țin minte c-am fost foarte impresionată. Nu mai știu cum este acum, dar îmi place să cred că această stațiune este un paradis al tinereții. Pe atunci se duceau numai tineri până-n 30 de ani.

    Foarte frumoasă muzica! Mulțumesc că mi-ai reamintit de Costinești!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ mira

    nu mai este de loc Costinestiul de alta data... e mult zgomot de la muzica house, trance si alte stiluri de genul asta care numai muzica nu e (adica asta e muzica manelistilor), multa mizerie, miros de peste peste tot, mizerie pe plaja, dezordine, inghesuiala imobiliara care da senzatia sufocarii. Costinestiul de alta data era mult mai frumos decat cel de astazi. Dar pentru mare si pentru amintiri, merita vizitat :))

    Am vrut sa mergem la Dicoteca Ring de care ne lega amintiri speciale, dar si acolo era aceeasi "muzica" (din punctul meu de vedere e doar zgomot) si cea mai mare dezamagire a fost ca toate discotecile de le Costinesti promovau acelasi stil! Nu aveai ce alege, totul era la indigo, mare, mare dezamagire! Sa ajungi la mare si sa constati ca nu te poti distra din cauza ca toti scot la interval aceeasi tampenie de muzica! De aceea am plecat in Vama Veche, locul in care muzica ramane la rang de rege pentru vizitatori! Iubesc Vama Veche cu tot sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai m-am intors din Costinesti, n-am mai trecut pe acolo de vreo 10 ani. Poate pentru ca mi-am dorit atat de mult sa-l revad, sa retraiesc o parte din amintiri...nu stiu, dar am fost dezamagita, parca s-a rupt ceva in mine. Ai dreptate Shanti, nu mai e ce a fost pe vremea studentiei noastre, totul s-a transformat, nu mai gasesti atmosfera de atunci. Cu siguranta nu ma voi intoarce in Costinesti, prefer sa-l pastrez in suflet asa cum il stiam odata.
    Acum imi doresc sa merg in Vama, sper sa nu se repete povestea, sper sa regasesc imaginea si atmosfera pastrata cu atat de mult drag in sufletul meu...

    RăspundețiȘtergere
  4. @ roxana

    inca o data constat ca avem gusturi comune. vezi? nu am fost rea, mi-am exprimat sincer parerea si acum ai observat si tu acelasi lucru cu proprii tai ochisori. este ca doare? Constinestiul nu trebuia sa se sufoce in asa hal, nu trebuia sa ajunga sa promoveze un singur stil de muzica, se se umple de tarabe, de atata mizerie... Da, inclusiv eu am zis ca nu mai am ce cauta pe acolo.

    Nici Vama nu e ce a fost, dar inca nu a ajuns atat de rau ca si Costinestiul. Cel putin in Vama mai domina muzica buna, libertatea studenteasca, bucuria de a trai la maxim, distractia noptii, somnorosii care se trezesc pe la ora 15 ca sa bea o bere si s-o ia de la capat cu cheful... Asta imi place. Ce nu-mi place? Preturile sunt prea mari pt cei care merg acolo, nu prea exista mancare studenteasca, e si acolo mizerie! Peste toate astea, Vama ramane singura statiune de la mare care mai merita vizitata.

    RăspundețiȘtergere