Gand...


vineri, 25 iunie 2010

Nu lasa visele sa moara!

Nu lasa visele sa moara

5 comentarii:

  1. Stii, Shani,

    deseori simt ca visele ocupa in viata mai mult decat realitatea. Si-mi este chiar bine!

    Eternitati de-o clipa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un om fara vise nu poate fi un om liber. Fie ca visele tale sa se implineasca, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Gina

    eternitatile sunt infinite, nu le putem restrange la o clipa. omul, din pacate sau din fericire nu este etern. intr-o zi va disparea. asa cred. dar iubirea, libertatea, adevarul fac parte din categoria starilor absolute si infinite. important este insa, daca omul, atat cat ii este dat sa traiasca, va intelege vreodata esenta celor 3! si, spre tristetea mea, putini inteleg profund cum se manifesta in toata splendoarea iubirea, libertatea, adevarul.

    @ roxana

    intr-un fel ai dreptate pentru ca libertatea absoluta, fiind neingradita si infinita, iti permite sa colinzi in nenumarate feluri. important este ca visul sa nu domine viata. ar deveni atunci un ideal de neatins care ar pastra continuu continuu conflictul interior nascut din ceea ce esti si ceea ce ai dori sa fii!

    te imbratisez cu drag

    RăspundețiȘtergere
  4. Miane nu exista! Totul este un vis in alt vis! (John Fowles)

    Mie mi se pare a fi un mare adevar.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Virtualkid

    ei, asta e deja filosofie :) Fowles are perfecta dreptate. exista doar azi, aici si acum. nu uita insa ca f.putini inteleg asta, de aceea am si spus ca visul nu e bine sa domine viata pentru ca tine de viitor, adica de maine!

    felicitari pentru replica. hai insa sa privim situatia in abstract: "nu lasa visele sa piara" oare nu e sinonim cu "sa crezi mereu in tine?" cu conditia ca visul sa nu fie un ideal de-a dreptul intangibil. patrunde adanc in cuvinte si gaseste acolo esenta mesajului.

    RăspundețiȘtergere