Gand...


miercuri, 2 iunie 2010

Ordonanta de urgenta impotriva pensionarilor.... :((


ORDONANTA DE URGENTA OUG Nr.24/2010*


In temeiul art. 115 alin. (4) din Constitutia Romaniei, republicata,


Guvernul Romaniei adopta prezenta ordonanta de urgenta.


*Art. 1.* – In urma rapoartelor primite de la Serviciul Roman de Informatii s-a constatat ca cei aproape 6 milioane de pensionari din Romania detin (fara a fi trecute in declaratiile de avere) cantitati mari de metale pretioase (aur,argint),pietre pretioase,etc ,si se sustrag de 20 de ani de la contributia lor in domeniul energiei (gaze,etc) aducand grave prejudicii bugetului de stat. S-a estimat ca aceste averi nedeclarate ale pensionarilor reprezinta cam 80% din economia subterana, producand statului roman pagube anuale estimate la 65 miliarde de euro.

- Ordonanta Guvernului nr. 10/2008 privind nivelul pensiilor potrivit Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 24/2000 privind sistemul de stabilire a pensiilor potrivit anexelor nr. II si III la Legea nr. 154/1998 privind sistemul de stabilire a pensiilor, precum si unele masuri de reglementare a drepturilor prin legi speciale, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 79 din 1 februarie 2008, aprobata cu modificari prin Legea nr. 177/2008, cu modificarile si completarile se va aplica astfel :

* * Incepand cu data de 1 iunie 2010,toti pensionarii din Romania vor avea obligativitatea sa depuna pana la data de 30 iunie 2010 declaratiile de avere,pentru a fi impozitate toate bunurile stipulate la art 1 , dupa cum urmeaza :

 • Aurul din gura
 • Argintul din par
 • Pietrele de de la rinichi
 • Plumbul din picioare
 • Fierul* *din incheieturi
 • Zaharul din sange


Gazele emanate pe ascuns,intrucat s-a constat ca pensionarii au un urias potential energetic , neutilizat pana acum,si reprezinta o solutie ideala pentru reducerea importului de gaze din Rusia,aducand mari economii la bugetul tarii. La gaze se vor aplica accize in cuantum de 2,5 euro/mc de productie, estimata de catre specialistii Guvernului pe baza de teste si masuratori individuale foarte exacte.

4 comentarii:

 1. Da!

  Pana la 30 iunie, cred ca mai ramane valabila chestia asta cu gazele..
  Am spus asta, inspirandu-ma din vorba cuiva- saracii vor intra unii peste altii , in casa, sa-si fure ce se mai gasi..
  Suntem de rasul lumii.

  RăspundețiȘtergere
 2. @ Gina

  jale mare va fi si totusi... romanul, in loc sa se revolte, il va ataca pe altul la fel de nenorocit ca el! c-asa-i in viata! (aia de la noi) :((

  RăspundețiȘtergere
 3. Shanti,un grup de crima organizata de tip nazi care a declansat un genocid impotriva tututror ,dar mai ales ai pensionarilor,care in loc sa-si vada de sanatate sunt supusi unui stres care-i va baga in mormant,calcal-ar vaca neagra pe basescu si neamurile sale la fel si pe acolitii sai :(
  p.s.ai o dedicatie muzicala

  RăspundețiȘtergere
 4. @ tavi

  dupa cum vezi, romanu' rezista. s-ar bucura daca guvernul iar da funia & sapunul gratis!

  RăspundețiȘtergere