Gand...


joi, 10 iunie 2010

Mesaj intr-o petala by Shanti

8 comentarii:

  1. Shanti,multumesc pentru acest mesaj intr-o petala,o zi minunata :)
    p.s.ai o dedicatie muzicala.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ tavi

    m-a lovit romantismul, ca deh! am si io inimioara :))

    RăspundețiȘtergere
  3. O fi ziua sotului tau??

    Shanti, tu ai ceva linistitor in tot ce spui, chiar cand tai in carne vie .
    Multumesc!
    ps. o parte din triste mi-a trecut, asa ca pot dansa dupa muzica ta!

    RăspundețiȘtergere
  4. P>S.
    In clasa a X-a , un El ( daca vrei ti-l pot arata in poza cu clasa de pe postarea de ieri) mi-a trimis un mesaj pe o petala rosie de trandafir. Stam pe randuri diferite,la acelasi numar de banci.
    Astazi chiar esti nemaipomenita!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Gina

    Nu, iubita, nu e inca ziua sotului meu, dar m-a cuprins o stare de romantism pe care n-am putut s-o exteriorizez de ceva vreme :)) Ti-am mai spus asta. Simteam cum ma inunda iubirea aia unica, inconfundabila, infinita, nu iubirea pentru ceva sau cineva. Pt ca iubirea aia despre care vorbesc este cea adevarata. Ea ESTE! Ea este nemarginitul. In aceasta iubire nu exista conflict, posesiune, ura, coparatii, diferente etc. pentru ca nu e fragmentata. Iubirea adevarata este un tot si in ea se afla totul. Inclusiv lumina.

    Tristetea nu trebuie sa-ti treaca, Gina. Trebuie s-o intelegi, s-o patrunzi, sa-i afli cauzele si s-o accepti azi. Tristetea ESTE! Maine nu va mai fi deoarece maine va fi un alt azi si ceea ce a fost azi, maine devine trecut, timp incarcat amintiri si imagini iar noi trebuie sa invatam sa traim AZI si ACUM! Daca poti dansa, inseamna ca ti-ai acceptat durerea, suferinta, tristetea si ai eliminat conflictul intern! E o mare realizare, sa stii!

    Poate am fost empatica, cine stie? Frumoasa povestioara si extrem de bine venita pe subiect. Un mesaj pe o petala de trandafir... ce romantic! Cata sensibilitate... Cum ai reactionat?

    RăspundețiȘtergere
  6. Beautiful my dear friend. Have a wonderful weekend! Hugs.

    RăspundețiȘtergere
  7. Curcubeul iubirii a ajuns pana la mine, mi-a adus mesajul tau intr-o petala, mi-a mangaiat sufletul, mi-a luminat chipul. Foarte frumos! Imi place starea ta de romantism! Si...nu pot sa nu remarc culoarea trandafirului, e pe gustul meu, fireste!
    Te imbratisez, sa ai o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Philip

    ty, dear friend. Have a wonderful weekend too.

    @ roxana

    unde umbli scumpa mea? ti-am trimis mesaje de ziua ta, n-am primit nici un raspuns. azi iti voi scrie un e-mail ca asa imi propusesem. m-ai ingrijorat f.tare.

    ma bucur ca-ti place mesajul. te-am prins: deci tie iti plac trandafirii galbeni :)) sunt minunati, asa cum esti tu, ca o raza de soare!

    te pup dulce si iti doresc mult noroc!

    RăspundețiȘtergere