Gand...


miercuri, 23 iunie 2010

Crede!

Crede!

5 comentarii:

  1. Cred!
    Dar ce cred eu, chiar se potriveste cu ce crede cine as vrea eu sa creada?

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Tavi

    eu as zice sa crezi IN TINE! ce zici de asta?

    @ Gina

    n-are importanta. daca ceea ce crezi tu este complet obiectiv, numai un idiot nu poate crede in acelasi lucru si atunci el/ea nu are ce cauta langa tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e Shanti, trebuie sa indraznim sa credem in noi, in puterea noastra interioara. Am ramas cu ochii pe imaginea postata de tine, m-a atras foarte tare, era ca un magnet... Fiecare obiect ramas pe masa de scris este acolo cu un scop foarte precis, incarcat cu un mesaj profund. Sau cel putin eu asa le-am perceput, mie asta mi-au transmis...
    Un sfarsit de saptamana cu mult soare!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ roxana

    oare cum ar fi fost posibil sa fi gandit altfel cand tu esti oglinda mea? :))

    hai sa-ti destainui un secret: imaginea bruta era mai simpla. am prelucrat-o adaugand lumina astrala in coltul din stanga sus, care sa simbolizeze eternitatea luminii cu tot ce inseamna ea, incercand sa sugerez ca acel tip de lumina trebuie sa-l descoperim in noi insine; fluturele - care sa simbolizeze libertatea absoluta, frumusetea absoluta care se reflecta din interiorul nostru spre exterior si ultima "interventie" - zarurile - care simbolizeaza hazardul! Nu noi ne hotaram destinele - naiv e cel ce mai crede asta - dar noi ne hotaram caracterul si trairile. Fericirea nu este de vanzare, cum nici inteligenta, nici bunatatea, nici lumina spirituala... acestea insa le putem cultiva, dar... asa cum spunea Krishnamurti, este ideal ca omul sa INVETE si nu sa cultive caractere, aptitutidini, atitudini deoarece invatarea inseamna sa nu stii nimic despre ceva si sa cunosti pe propria piele - asa, ca o revelatie, pe cand cultivarea unui caracter cuprinde informatii genetice sau citite din carti ca urmare a cunoasterii celorlalti. Cultivarea tine de trecut, ori noi trebuie sa INVATAM ca sa fim vesnic in PREZENT!

    Poate am fost cam greoaie la explicatii, dar sunt convinsa ca TU intelegi tot timpul ce vreau sa transmit. Suntem 2 suflete pereche.

    RăspundețiȘtergere