Gand...


vineri, 19 martie 2010

Discutand "Divina Comedie" cu Dante

Discussing the Divine Comedy with Dante

Discussing the Divine Comedy with Dante

Faceti click pe imagine pentru a o vedea marita. Veti gasi niste personaje foarte interesante ale tuturor timpurilor.

Daca tineti mouse-ul pe un personaj, va apare numele acestuia. Daca faceti click, veti fi condus la o pagina Wikipedia in care veti afla mai multe informatii despre fiecare in parte.

Mi se pare o lucrare reusita. Merita macar sa observati ce personaje reprezentative ale lumii au fost alese de autorii lucrarii - artistii chinezi Dai Dudu, Li Tiezi, and Zhang An, 2006, ulei pe panza.

3 comentarii:

  1. FOOOOARTE INTERESANT!!!
    Intai am incercat sa-i identific, neajutata. Am izbutit, in cateva situatii.
    Cand imi 'repar' calculatorul, am sa te rog sa ma instruiesti, cand vei avea putin timp, cum sa ' transfer' si eu imaginea cu toate detaliile.

    O seara frumoasa, Shanti!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Philip

    Ty, dear. U too.

    @ Gina

    pur si simplu tii mouse-ul pe chipul fiecaruia. daca faci "click" te duce la pagina personalizata unde afli detalii despre personajul respectiv (in engleza de regula, doar la Corneliu Baba e in romana).

    daca faci click pe imagine, ajungi exact pe pagina de unde am luat-o si eu. acolo vei gasi sub tablou un cod. copii codul ala si il pastezi in "Postare noua" la tine pe blog.

    ai observat ca din Romania a fost ales doar Corneliu Baba? nu am inteles inca logica autorilor acestui interesant tablou dar mi-au placut 2 chestii:

    a) Osama Bin Laden conduce pasnic cele 72 de virgine catre paradis, privind pe furis la Bush care, la randul lui, se uita printr-o luneta in directie total opusa cu pozitionarea asa-zisului sau dusman de moarte :))
    b) putin are asigurat locul central langa bestia de Mike Tyson :)

    RăspundețiȘtergere