Gand...


marți, 16 februarie 2010

Lumina si intuneric


Motto: "Pentru a ne putea ridica sufletul spre lumina, trebuie mai intai sa coboram dupa el in infern"



Din crepusculul innorat al existentei noastre mizere, in care, din cand in cand, cate o raza de lumina mai strabatea semiobscuritatea spirituala, ne trezim voit, intr-un intuneric total, in care singurele raze de lumina sunt controlate si atent orchestrate, astfel incat ceea ce ni se serveste sa corespunda exact dorintelor noastre infantile.

Inchistat in carapacea lui existentiala, efemera, omul nou, omul modern, leneveste somnoros la soarele fictiv al materialismului, ce straluceste in bezna constiintei sale adormite, asteptandu-si blajin osul dorit, aruncat in sila de stapan pentru a-i domoli setea de cunoastere.

Traim intr-o societate letargica, bolnava spiritual, strans legati de o dezvoltare cat mai tehnologizata, cat mai controlata, in care individualismul personal este ceva efemer si de domeniul trecutului. Singurul care nu poate fi controlat este spiritul. Haideti sa coboram in infern dupa el si sa-l ridicam in lumina...

4 comentarii:

  1. Sufletul tau emana multa lumina... La multi ani, draga mea Shanti! Sa ai o zi minunata, plina de bucurii, sa petreci cu cine vrei si unde vrei. Sa ai o viata asa cum ti-o doresti...
    Te imbratisez cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ roxana

    in primul rand iti multumesc ca mi-ai lasat mesajele tale speciale pe toate site-urile si blogurile pe care le stii. mi-ai facut o surpriza de proportii mai ales ca nu ma asteptam sa retii data :))

    in al doilea rand ma bucur sa aud ca spiritul meu virtual este incarcat de lumina, chiar daca uneori si eu cobor in tenebre, dar parca atunci cand ma ridic, sunt mai luminoasa si mai plina de forta.

    Te imbratisez si te pup asa cum numai doua prietene vechi stiu s-o faca,
    Shanti :)******

    RăspundețiȘtergere
  3. Aflu cu intarziere ca a fost ziua ta..
    LA MULTI ANI FERICITI!!!
    Sunt fericita sa am prilejul de a-ti multumi pentru lumina pe care o raspandesti in jur!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Gina

    mersi pentru urari. niciodata nu e prea tarziu, sa stii. de altfel nu am pretentie de a fi felicitata de persoane care nu ma cunosc, ma cunosc foarte putin sau ma cunosc dar pur si simplu uita... de regula eu retin datele de nastere ale persoanelor importante din viata mea dar nu toti imi seamana :)) nu-i loc de repros. m-as bucura mai mult sa aflu ca prietenii si amicii (virtuali sau nu) ma respecta sincer si ma apreciaza.

    daca si tu simti lumina, inseamna ca e ceva la mijloc, nu? constat ca am onoarea si privilegiul de a intalni in lumea virtuala doar persoane care-mi "percep" lumina si energia pozitiva. de aceea mi-s dragi acesti oameni: sunt deosebiti, receptivi si daca exista feed-back pozitiv intre noi inseamna ca degeaba nu ne-am intersectat drumurile.

    RăspundețiȘtergere