Gand...


miercuri, 10 februarie 2010

Leapsa primita de la Gina aka Incertitudini

1. Ce si cat din viata personala expui scriind?

Nu abordez subiecte intime dar impartasesc anumite stari, cunoasteri, fotografie, arta, muzica si poezie. Nu agreez postura unei carti deschise cu toate ca apreciez asta la altii. Imi place misterul si in general incerc sa raman in mister.

2. Cu ce iti dauneaza blogul?

Cu absolut nimic. Ma stimuleaza si il tratez ca pe un copil care-mi suporta toate capriciile :))) Am mai multe bloguri si ceea ce mi se pare minunat este faptul ca intr-un timp relativ scurt am fost remarcata de o buna parte a comunitatii site-ului respectiv. Asta inseamna ca am atras atentia datorita subiectelor abordate, a design-ului paginii, a background-ului muzical etc...deci... nu mi-am pierdut timpul inutil. Oricum imi place mult sa scriu...parca ar fi a doua mea natura :)) Nu pastrez o lista lunga cu "prieteni" ci doar pe cei care merita atentie. Prietenul virtual trebuie sa comunice, nu sa-mi stea pe lista ca un simplu nick! Nu fac colectie de numere!

3. Cu ce te ajuta blogul?

Socializez si totodata incerc sa-mi promovez anumite idei, conceptii etc... Sunt in lumea virtuala de vreo 12 ani, asa ca am intalnit tot felul de oameni, unii cu adevarat minunati, pe care ii si pastrez ca prieteni. Cu cei mai speciali corespondez inclusiv pe e-mail. Imi place comunicarea inteligenta, spirituala, chiar asezonata cu umor dar resping vulgaritatea. Avand si unele abilitati mai deosebite, "simt" omul bun, luminos, intelept la fel cum il "simt" si pe cel fatarnic, rau, invidios, vulgar, negru... :)) Admit discutiile contradictorii argumentate si politicoase considerandu-le a fi deseori constructive.

4. Ce reactii permiti?

Diverse: apreciere, schimb de idei, umor, povesti de viata.... Celor care depasesc o anumita limita le inchid usa definitiv. Fara suparare sau ranchiuna. Posed capacitatea de a retine doar ceea ce este frumos. Ma declar o hedonista si eclectica convinsa :)) Rautatile le ard pana la consumare totala. Nu pastrez nici cenusa :)) Pe un site abordez subiecte sensibile iar reactiile cele mai grave au fost ...amenintarile cu moartea. Nu ma sperie lucrul asta :)) Sunt o neinfricata. Deseori imi spun ca renasc din cenusa precum Pasarea Phoenix :))

5. Care ti-e rutina de bloggher?

Aproape zilnic scriu sau postez cate ceva - prin rotatie :)) Nu uit niciodata sa-mi salut prietenii sau sa le urez weekend placut/o noua saptamana minunata :)) Asa sunt eu, n-am pretentia ca altii sa faca la fel. Totusi, intre prietenii vechi a devenit un obicei. Evident ca raspund la comentarii - mi se pare un gest de politete, exceptie fac cele care se limiteaza la ... emoticoane :)) Ce pot raspunde la un asemenea mesaj? Nu caut subiecte care au rating in blogosfera si nici nu abordez asemenea subiecte decat daca personal consider ca am de adaugat ceva. Imi place sa fiu originala - atunci cand imi expun o opinie - si nu ma intereseaza ratingul, ma intereseaza sa fiu citita de cei care trebuie! Culmea, avand asemenea "tabieturi" de blogger, am si rating. Dar nu aici :))

Cu parere de rau dar nu am cui transmite leapsa :(( Prietenii mei nu au blog aici :(( Singurul care avea, este foarte ocupat, asa ca...

Gina draga, te rog sa ma ierti si sa ma intelegi. N-as fi vrut sa rup firul povestii. Consider ca leapsa trebuie s-o transmiti cuiva pe care-l apreciezi . Nefiind corect sa ti-o transmit tot tie, ma opresc aici. Dupa cum observi, pe "Blogger" nu prea am prieteni - doar "urmaritori" care nu comenteaza :)) asa ca... fiind noua prin zona, asta e!

Un comentariu:

  1. Trebuie sa revin. Sa cites pe indelete.
    Ai scris atat de profund , ca m-ai emotionat puternic.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere