Gand...


marți, 23 februarie 2010

Maxime despre iubire & Blues



Foamea de iubire este mult mai greu de eliminat decât foamea de pâine.(Maica Tereza)

Ne pierdem timpul cautand iubitul/iubita perfect(a) in loc sa cream iubirea perfecta. (Tom Robbins)

Cand iubirea nu e nebunie, nu este iubire adevarata. (Pedro Calderon de la Barca)

Muzica: Dodley Taft - Have You Ever Loved A Woman

2 comentarii:

  1. Am vazut ca a fost ziua ta. Imi pare rau ca n-am stiut; stiam doar ca esti nascuta in februarie. Chiar daca este cu intarziere, iti doresc multe bucurii, sanatate, impliniri pe toate planurile si sa fii fericita!
    De fapt,iubirea este suprema lege a universului. Spre ea converg toate lucrurile, ea fiind singura cale de a patrundere in armoniile universale.
    Sunt foarte frumoase imaginile si citatele pe care le-ai postat! Mie imi place un citat apartinad lui Ortega Y Gasset care spune:” in iubire, tipic e ca sufletul ne scapa din mana si parca e absorbit de celalalt; multumita acestui fapt, indragostitul nu traieste prin sine, ci prin celalalt”.

    Mai am cateva minute si se sfarseste sarbatoarea romaneasca a Dragobetelui. Mai este cunoscuta si sub denumirea de ” Ziua indragostitilor”; ” Cap de primavara”;” Logodna Pasarilor”. Dragobetele este o divinitate mitologica, similara lui Eros sau Cupidon, este fiul Dochiei.Traditia spune ca-n aceasta zi se oficiaza logodne simbolice.Spre deosebire de Sfantul Valentin, care este bland, Dragobetele este navalnic.

    Iti doresc sa ai parte de multa iubire!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ mira

    mersi pt urari. evident ca nu aveai de unde sa stii ziua mea de nastere. m-a surprins si roxana care probabil a vazut-o la You Tube :))

    eu n-as spune ca indragostitul nu se traieste prin sine ci prin celalalt; mai degraba as spune ca sunt 2 trupuri cu un singur suflet.

    frumoasa povestea Dragobetelui. n-am putut sa ma bucur pt ca mi-a fost putin rau, dar asta e... nu ne putem programa clipele asa cum dorim. uneori ne doboara imprevizibilul :(

    te pup dulce si iti doresc multa liniste.

    RăspundețiȘtergere