Gand...


marți, 18 august 2009

Ganduri pentru prietenul meu Alexandru


Lectia de gimnastica

Florian Pittis - Nu-i nimic, asta e!

Pasarea Colibri - Ploaia care va veni

6 comentarii:

  1. Shanti,

    prietenia ta ma innobileaza! Poti fi apreciat de o lume intreaga, dar atunci cand aprecierea vine din partea unui om grandios, efectiv grandios, asa cum esti tu, poti spune ca ai atins sublimul. In fiecare piatra zace ascunsa o opera de arta, important este sculptorul care vede si da la o parte materialul in plus, excedentar, aratand-o lumii. Tu ai reusit asta in ce ma priveste, vazand in adancurile mele ceea ce poate nici eu nu stiam ca exista.

    Cu smerenie, Alexandru!

    RăspundețiȘtergere
  2. Shanti,frumos are dreptate maestrul Florian Pittis,multumesc pentru postare si suuuuuper nepotelul tau Alexandru ,sa fie sanatos si sa i se implineasca toate dorintele ,o zi frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Alex

    pentru tine, intotdeauna cu dragoste. vreau sa-ti vad lumina care-o ascunzi uneori in suflet, vreau sa-ti vad ochii stralucind de bucurie, vreau sa te vad zambind, vreau sa te stiu liber. stiu ca esti un om bun, special, altfel nu pastram nici un gand pentru tine. si mai stiu ca ne intelegem empatic, ceea ce e lucru mare :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ octav

    Ce s-ar putea spune mai mult despre "Motu"? Ramane vocea sa inconfundabila, arta lasata intru nemurire, muzica "Pasarii Colibri" si golul ce va ramane gol prin zborul sau catre inalt...dar e un gol care straluce :)

    RăspundețiȘtergere
  5. In aceasta luna, sper sa nu ma insel, s-au implinit doi ani de cand Florian Pittis ne-a parasit, si-a gasit locul printre stele. A ramas insa in inimile noastre si ma bucur sa regasec aici acea voce fara seaman, sa-mi amintesc de omul care purta tenisi albi, parul lung, omul care avea mintea libera si sufletul deschis. Flacara ce a lasat-o in urma lui nu se va stinge niciodata!
    Cat despre lectia de gimnastica...m-ai convins, e suuuper!
    Sa fii inconjurata numai de frumusete sufleteasca!

    RăspundețiȘtergere
  6. @ roxana

    daca nu m-as inconjura de frumusete, ce s-ar intampla oare cu mine? nu-mi place sa fiu trista si nici sa vad pe altii tristi, de aceea incerc sa pansez unele suflete iar altele ma panseaza pe mine :)

    pup fata dulce

    RăspundețiȘtergere