Gand...


vineri, 12 iunie 2009

Visions...

Horseshoe

Sunlight

Narrow

Mall

WEEKEND PLACUT!

12 comentarii:

  1. Am trecut sa ... te salut!
    Sa ai un sfarsit de saptamana frumos, luminos si gratios.
    Te salut cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ anonimul pamantean

    iti multumesc de vizita. si eu iti doresc un sfarsit de saptamana magic. nu uita ca magia o gasesti in lucrurile simple si tot ele te fac fericit :)))

    cu simpatie,
    Shanti

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna de dimineata, Soareee!

    Sa stii ca am avut un weekend magic.
    :)
    Am inceput deja sa topai, pe blogurile tale.
    Cred ca voi face cararuie...
    :)
    O saptamana plina de inspiratie, iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ anonimul frumos

    de ce imi lasi cuvinte atat de vesele? as vrea sa fie gandul tau sincer, necosmetizat... aici nu port nici o masca, decat ca imi revars sensibilitatea (atata cat o mai am)si incerc sa-mi pastrez privirea si spiritul in inalt.

    daca ai avut un weekend magic inseamna ca asa trebuia sa fie. nu stiu de ce dar chiar simt cum iti tremura sufletul copilareste - presupun ca nu mai esti adolescent, totusi...respiri tinerete. asta e bine. eu am imbatranit asteptand iar asteptarea a obosit inghitind atat argint :((

    RăspundețiȘtergere
  5. @ tot pt anonim

    am gasit pe pagina ta si pozele mele preferate. alt aspect comun. sper ca nu-mi esti frate geaman ca in telenovelele alea spaniole...:)) prea multe intersectii vad intre noi, doi straini. ceva nu e in regula.

    RăspundețiȘtergere
  6. offf, daca nu am mai fi asa de circumspecti, de suspiciosi, cat de bine ar fi.
    Cum sa-ti dovedesc ca nu am nici un gand ascuns, ca nu ma indreapta spre tine decat faptul ca ma simt bine, aici, pe paginile blogului tau? Doar rezonam! Doar imi place tot ce faci in lumea aceasta ... virtuala.

    Uite, acum ma insoteste o melodie care-mi place atat demult - Biscaya - MAS. Tu ai ales nelodia, eu am ales sa raman aici, eu am ales sa-ti "tocesc paginile", pentru ca ma simt bine, pentru ca gasesc lucruri cu care rezonez.

    Am trecut demult de varsta adolescentei, dar ma simt la fel ca atunci, cu o diferenta, sunt mai matur, am invatat din greseli si astept sa fac... alte greseli :)

    Da, am avut un vikend magic, si nu stiu daca e "vina" ta.
    Frate comun?! :))
    Nu cred, poate doar, sensibilitati comune.

    Ps. si nu vreau sa te mai aud VREODATA ca spui "am imbatranit"! Tot ce gasesc aici nu-mi spune asta, ba dimpotriva, abunda de tinerete.
    Am si o teorie cu "batranetea":
    Sufletul nu imbatraneste NICIODATA, decat daca TU VREI!

    RăspundețiȘtergere
  7. @ anonimule, tu vrei neaparat sa plang astazi? am ceva vreme de cand nu mai vreau sa plang pt ca nu merita. e adevarat ca ma descatuseaza, dar nu rezolv nimic. ai intrat in viata mea brusc si imi deschizi prea multe usi dintr-o data. nu-mi place sa fiu invadata asa. ce naiba? nu mai am protectie? :)))

    batranetea despre care vorbesc eu nu e neaparat genetica ci mai mult spirituala. am trait o viata cat altii intr-o mie. de aceea sunt batrana. n-ai intalnit copii batrani? eu, da! nici genetic nu mai sunt tanara, dar...asa este omul, imbatraneste. ce stupiditate, nu? mai bine traia pana la vreo 60 de ani dar ramanea tanar. deseori ma gandesc la gestul Dalidei care s-a sinucis pt ca nu-si suporta chipul imbatranit in oglinda. da, e o drama. probabil se intampla mai mult la femei.

    Biscaya zici? Of! of! ce melodie! stii ce este interesant in tot jocul asta cu margele de sticla? ca rezonam extrem de bine si de mult. n-am intalnit pana acum decat o singura persoana ca tine, dar aia era clarvazatoare cu studii inalte. ma bulversezi pt ca devii un fel de oglinda a mea. nu mi-e frica sa ma privesc si sa ma redescopar in tine, dar ma emotioneaza pana la lacrimi.

    poate ai aparut intr-un moment in care aveam nevoie de tine, ca oglinda a spiritului meu. pentru asta iti multumesc. ce vad in tine este atat de frumos! iti multumesc ca mi-ai daruit o oaza de liniste si tare as vrea sa nu te gasesc vreodata altfel decat asa. transmiti foarte mult. energetic vorbind. esti o briza dulce care imi mangaie griul privirii. nimic mai important decat asta nu poate fi azi, aici si acum. oare ce-ti transmit eu tie? in ultimele luni am fost tare agitata si rascolita precum Etna.

    RăspundețiȘtergere
  8. (: ti-am scris de dimineata, sper sa fi ajuns la tine.
    Da-mi de veste, te rog, daca a ajuns comentariul meu la tine.
    Te imbratisez cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  9. 'neatza, sufletel frumos!
    ... am trecut dimineata pe la tine, cand soarele se scalda-n frunze si pasarile ciripeau, cainii latrau si oamenii-njurau.
    :) iti scrisesem ceva, dar acel ceva l-a spulberat vantul internetului, pare-mi-se!
    Nu-i nimic, si maine e o zi, dupa cum bine ai zis!

    Dar... am venit cu umbrela! :)
    Ti-o daruiesc! Ai grija de ea, e confectionata din inima mea.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  10. ai fost fenomenal cu "Seagull Waltz".

    melodia asta am ascultat-o azi de "n" ori pt a-mi alunga ploaia si a invata sa zbor cu aripile ude :(( ieri am vizionat acest videoclip pt ca eram curioasa cum arata fizic Evan Paul (autorul) :)) doamne, ce empatie intre noi!

    ma retrag in vise. sunt dureros de negre dar intrezaresc niste aripi alb sclipitoare. alerg spre ele chiar acum, poate le prind...poate mi se potrivesc, cine stie? :)))

    PS: mersi pentru umbrela. mi-am ridicat-o chiar acum deasupra capului si cand colo...pare-se ca in zare se creioneaza un curcubeu...ce ti-e si cu ploaia asta!

    RăspundețiȘtergere
  11. daca nu m-as teme de responsabilitatea cuvintelor ti-as spune: te iubesc!
    dar sunt responsabil de iresponsabilitate si-ti spun: mi-esti tare draga!

    RăspundețiȘtergere
  12. @ anonimul...

    ce bine e ca intalnesc azi un om responsabil! stii cat ma bucur? oare cuvintele "te iubesc" nu tradeaza slabiciunea sufletului indragostit capabil de orice sacrificii pentru persoana iubita dar si pretentii inalte din partea aceleiasi?

    hmmm...krishnamurti, osho si altii afirma ca iubirea nu este posesie ci doar daruire si libertate. nu suna frumos?

    RăspundețiȘtergere