Gand...


vineri, 19 iunie 2009

Romance in Venice


Romance in Venice
Asculta mai multe audio Muzica

5 comentarii:

  1. The energy in light burns to be pure, the energy of your soul yearns to be light.

    RăspundețiȘtergere
  2. Smell the rose and feel the thorn, it's all part of the plant of life...

    RăspundețiȘtergere
  3. The stars show you the way home your heart knows it's true...

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost la Veneția in vara anului 2005. Dar, din păcate, am avut la dispoziție doar 8 ore.
    Veneția este sinonimă cu romantismul. Aproape toată lumea își imaginează acest oraș ca pe un oraș al iubirii, inspirată de poveștile de dragoste adăpostite de zidurile scorojite ale clădirilor. Primul lucru care îți atrage atenția sunt fațadele clădirilor . Grave, decăzute, dar, în același timp mândre și somptuoase, acestea își poartă cu noblețe amprenta timpului. Parcă-și spun istoria și povestea. Este orașul care nu obosește și nu doarme niciodată. Veneția este regina Mării Adriatice. Este un oraș unic. Merită văzut, deoarece orice om rămâne vrăjit și dorește să-l revadă. Veneția te recheamă, porți în suflet amintirea ei. Este încărcată de povești și mistere. Mi-a plăcut piața San Marco, palatul Dogilor, Puntea suspinelor.Am fost impresionată de porumbeii care mi s-au așezat pe umăr. Nu m-am plimbat cu gondola, poate altădată, cine știe?... deși nu va mai fi o altă dată pentru mine. Cred ca aprox. 400 de poduri traversează labirintul de canale format din cele 120 de insule.
    Este orașul îndrăgostitilor sau a întâlnirilor romantice. Nu cred că poate fi uitată o ședere în acest oraș romantic. Deci, dacă n-ai fost până acum, du-te și vizitează această perlă a Adriaticii! Dacă ai fost, du-te din nou și lasă-te vrăjită de universul ei!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ mira draga,

    nu am fost la venetia, admit tot ceea ce ai povestit despre acest oras, aceleasi informatii mi le-au dat si alti prieteni, insa, fara sa supar pe nimeni, Venetia nu ar putea fi un oras care m-ar impresiona, din contra, m-ar intrista f.mult.

    nu vreau sa supar pe nimeni, altii s-au suparat deja pt ca le-am spus in fata opinia cu privire la Venetia. fiecare iubeste ce oras vrea, ce zona vrea, ce ocean sau mare vrea. asta nu inseamna ca toti ar trebui sa ramana incantati de acele locuri. eu NU iubesc orasele vechi pt ca ma intristeaza. NU iubesc canalele venetiene si casele lor scorojite chiar daca inauntru sunt extraordinar de moderne si de sclipitoare.

    in fapt eu NU iubesc nimic din ce e trist, vechi, gri, umed ... chestii care ma demoralizeaza. iubesc culturile vechi. da, ele ma fascineaza.

    RăspundețiȘtergere