Gand...


miercuri, 17 iunie 2009

I am not alone...

Intalnirea...

Lucruri de neatins...

Drumul spre lumina...
Lumea dincolo de fereastra mea...
Pierderea...
...dar nu sunt singura...

Splendida colectie apartine fotografului Marius Romila

5 comentarii:

  1. @ anonimul pamantean, zau de pricep unde dispar mesajele tale!?! mi se pare extrem de suspect. acum cateva minute ti-am dat ok pt publicare la 2 mesaje, din care unul s-a ... evaporat.

    macar e bine ca l-am citit. mersi. here, yes here strange things happen...brrr huhuhuuuuu

    sper sa-ti placa noua muzica. am mai schimbat oarecum ritmul :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa o zi atat de agitata si plina cu de toate, permite-mi sa intru putin in "casa" ta, sa-mi odihnesc gandurile si privirea. Esti o gazda atat de primitoare, ne "servesti" cu tot ce are nevoie sufletul si mintea noastra pentru a respira putina frumusete. Absolut superbe fotografiile, iar muzica ma elibereaza de tot ce-am adunat negativ azi. Mai poposesc putin, sper sa nu deranjez, iar apoi plec mai departe...

    RăspundețiȘtergere
  3. @ draga mea roxanica, te primesc cu bratele si cu sufletul deschis. nici nu stii ce mult ma bucur cand pot aduce putina liniste in timpul altora :))) asta caut si eu, de aceea incerc sa postez imagini care sa ma inspire si sa-mi dea forta de a merge mai departe.

    muzica am ales-o ieri. este important ca ai nimerit in vizita pe niste acorduri care ti-au alungat energiile negative :)) te imbratisez cu mult drag. Shanti

    RăspundețiȘtergere
  4. 'neatza, sulfet frumos!
    Si ieri am trecut pe la tine. Cerneala simpatetica se razbuna pe mine sau pe noi... ti-am scris, insa vad ca nu au ajuns la tine.

    Mi-e dor de dor.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ anonimul calator

    este pt prima oara cand cineva imi lasa mesaje si apoi dispar. poate cuvintele zboara undeva departe, poate nu trebuiau sa ramana imprimate pe pagina asta virtuala pentru ca ele oricum se aud si se simt :)))

    Ce frumos ai spus "mi-e dor de dor"! si mie mi-e dor de dor... cand mi se-ntampla asta, creez un dor personalizat. il infrumusetez in fel si chip, ii dau viata. din cand in cand il scot la lumina, il strang la piept, il sarut, ma joc cu el atat cat e nevoie, apoi il trimit din nou in mine sa se odihneasca pentru o vreme.

    RăspundețiȘtergere