Gand...


vineri, 18 martie 2011

Cu capul in nori


De ceva vreme am o senzatie ciudata si anume aceea ca sunt cu capul in nori :) O fi de la vreme, m-a tampit criza sau nerabdarea de a atinge primavara?

Va doresc un sfarsit de saptamana senzational, asa... cu capul in nori :)) E bine sa visam macar in weekend :))

7 comentarii:

  1. In schimb, eu trec printr-o perioada in care trebuie sa fiu exact invers.
    Il voi visa cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ nevers

    perioada asta a ta e cam lunga. fa ceva si schimba macazul. stiai ca ramanerea in suferinta tampeste, schimonoseste si distruge pana si cea mai frumoasa stare din noi - aceea de a iubi? te rog, pune punct si mergi mai departe pe alt drum!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, tot timpul caut sa echilibrez balanta. Imi permit sa fiu cu capul in nori cand toti din jurul meu sunt cu totul pe pamant, linistiti si foarte lucizi. (Sunt de piatra...)
    Rar exista (ma)cazul... mereu exista cazul nostru, cazul lor, cazul vostru etc.
    Duminica frumoasa iti doresc!
    "X!"

    RăspundețiȘtergere
  4. @ nevers

    pt inceput ce-ar fi sa existi TU? :)) rezerva-ti timp pt tine si pentru a te cunoaste profund... cunoscandu-te pe tine, ii intelegi si pe ceilalti. stiai ca exista un timp al daruirii si unul al primirii? daca daruiesti continuu te arzi, te consumi si atunci ce rost?

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca ma cunosc foarte bine, cred ca-i inteleg suficient pe ceilalti... nu prea stiu sa primesc, sa ma las ajutata. ("fug" de cei care incearca sa se apropie de mine.)

    RăspundețiȘtergere
  6. @ nevers

    culmea ironiei: nici eu nu prea stiu sa primesc si asta e grav. trebuie sa invatam neaparat. nu este indicat sa daruim continuu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-era dor de tine :P
    Seara minunata sa ai .>:d<

    RăspundețiȘtergere