Gand...


vineri, 22 ianuarie 2010

Din ciclul: Mama prostilor e mereu gravida.....


INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:

Companiile producatoare de bunuri de larg consum dau uneori dovada de multa .... responsabilitate.
Iata citeva instructiuni REALE de pe ambalajele unor produse aflate actualmente pe piata:

Pe brosura unui uscator de par Rowenta: A nu se utiliza in timp ce dormiti.(La naiba, da' numa atunci am timp sa ma ocup de parul meu !)

Pe o punga de chipsuri Fritos: Puteti fi un castigator ! Nu e necesar sa cumparati. Detalii in interior. (asta probabil e o invitatie sa ciordesti pachetul)

Pe un sapun Dial: Mod de folosire - A se utiliza ca un sapun obisnuit. (Zaaaau? ..... adica cum :)

Pe unele produse congelate Swanson: Sugestii de preparare - Decongelati. (Dar e doar o sugestie)

Pe punga unei casti de par pentru baie, dintr-un hotel de 4 stele: Se pune pe cap. (Awwww, shiiiit !)

Pe fundul unei cutiii de Tiramisu marca ItalGelato: Nu rasturnati cutia. (Prea tarziu, ati pierdut !)

Pe o budinca semipreparat Dr Oetker: Acest produs va fi cald o data reincalzit. (Sunteti sigur ??:)

Pe cutia unui fier de calcat (Rowenta loveste din nou): Nu calcati hainele direct pe corp ! (Da, dar as economisi o groaza de timp...)

Pe o sticla de sirop contra tusei pentru copii marca GlaxoWelcome: Nu conduceti automobilul ! Nu operati masini grele ! (ar trebui sa le mai interzica copiilor si sa aiba menopauza, si s-a acoperit cam tot)

Pe o sticla de Nytol (somnifer): Atentie: Poate produce somnolenta. (Pa buneeee ?!:)

Pe cutia unui set de beculete de pom chinezesti: A se utiliza numai in interior sau exterior. (deci, sa fie clar, cine le utilizeaza sub apa sau in cosmos pierde garantia !)

Pe manualul unui robot de bucatarie japonez: A nu se folosi in alte scopuri. (Hmmmm, asta imi starneste curiozitatea...)

Pe o cutie de arahide Sainsbury: Atentie - contine arahide. (da de fapt exista un numar mare de oameni care au alergie la arahide .......)

Pe o punga de arahide de la o cursa American Airlines: Instructiuni: deschideti punga, mancati arahidele. (Si daca ma opun :)

Pe manualul unei drujbe Husqvarna: Nu incercati sa opriti lantul cu mana sau alte organe. (aaaaa, asta o fi fost modelul Lorena Bobbit !)

Pe un costum de Superman pentru copii: Acest costum nu va permite sa zburati. (Da' ce, altele iti permit ? Si nu poti sa te intelegi cu el, poate totusi iti permite :)

3 comentarii:

  1. "Pe o sticla de sirop contra tusei pentru copii marca GlaxoWelcome: Nu conduceti automobilul! Nu operati masini grele! (ar trebui sa le mai interzica copiilor si sa AIBA menopauza, si sa acoperit cam tot)". Acesta este cel mai bun! Foarte bun! M-am bucurat foarte mult scris dvs. Styly. Mă bucur să ştiţi că aveţi un bun simt al umorului. Sărut

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne, Shanti, cate mai stii!!!
    M-am distrat copios. As vrea totusi sa te intreb , daca stii,cumva, unde s-o fi ascuns doamna aceea aurie, numita'incalzire globala', ca prea nu se mai vad bloggerii.. de atata ger.
    O noapte calda!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Phivos

    da, am simtul umorului si il apreciez si la altii :))

    @ Incertitudini

    nu stiu, le culeg, le mai adaptez, acuma depinde de situatie :)) o imbratisare calda si tie :))

    RăspundețiȘtergere