Gand...


joi, 30 septembrie 2010

Multumiri doctorului Emil Angelescu de la Spitalul Fundeni - Sectia Urologie

Absolvent al Facultatii de Medicina „Carol Davila” (1988), fost stagiar si rezident al Spitalului Clinic Fundeni, actualmente medic primar urolog cu competenta de endoscopie urologica al clinicii de urologie a spitalului Fundeni, medic primar urolog la Clinica Elite din Bucuresti, doctor în stiinte medicale.

Membru al Societatii Române de Urologie, al Asociatiei Europene Urologice si al Asociatiei Europene de Chirurgie a Traumatismelor, cu specializari în endourologie la Paris (1996-1997) si chirurgie urologica laparoscopica la Strasbourg (2003).

Referent la multiple congrese si simpozioane interne si internationale.

Doctorul Emil Angelescu este un adevarat personaj. Unul foarte interesant. La 48 ani ani este aidoma unui vulcan. Plin de energie, de buna dispozitie si de nerv. Nu are timp de vorbe lungi, inutile. Este un fel de Speedy Gonzales :)) Acum il vezi, acum dispare.Deseori glumeste. Pentru el, gluma e un mod de a induce relaxarea in pacientul deprimat. As putea spune ca este un ludic. Si asta e bine. Cel putin pentru mine, care sunt la fel.

Cand opereaza, transpiratia ii curge pe tample, privirea i se concentreaza pe ceea ce vede in corpul pacientului. Cauta imediat solutia optima, se bucura de reusita, antreneaza echipa in tot complexul operational, explica, admite pareri contrare, pretinde argumente si logica medicala. Chipul acela transpirat si focalizat pe cauza merita imortalizat. Acolo am vazut truda. Un altfel de truda decat cea a taranului pe ogor. O truda profund intelectuala, cautatoare de solutii si variante, o truda care s-ar putea uneori termina intr-un esec, dar cu siguranta, intotdeauna este o truda responsabila.

Pentru mine, doctorul Angelescu este "omul meu norocos". M-a salvat de fiecare data cand am fost pe linia mortii. Si iata ca de atunci au trecut 12 ani. Inca traiesc. Datorita lui. Si pentru ca merita toata stima, m-am gandit sa-i aduc un omagiu pentru rezultatele sale incontestabile in domeniul urologiei.

Va multumesc si ma inclin.

4 comentarii:

 1. Și din partea mea, toată stima!
  Pentru că tu crezi în forța și în știința Dumnealui!

  RăspundeţiȘtergere
 2. @ Gina

  este intr-adevar un medic deosebit. am toata increderea in el si mai stiu ca ceea ce face in domeniu este excelent. consider ca insasi eu am fost o norocoasa ca l-am intalnit! ii doresc din toata inima sa se bucure de tot ceea ce il inconjoara si sa-si implineasca toate visele. merita cu varf si indesat!

  RăspundeţiȘtergere
 3. cum as putea sa iau legatura cu domnul doctor intr-o problema de malformatie a rinichiului numita "rinichi in potcoava", deoarece fratele meu a fost operat sla Panduri si acum are din nou pietre la rinichi. As dori sa stiu daca in cazul malformatiei pe care o are el se poate interveni si prin alte metode mai putin invazive ca cea la care a fost supus de interventie "clasica", adica taietura pe abdomen. MUltumesc celor ce ma pot pune in legatura cu dl. doctor despre care am citit atatea lucruri bune. Adresa mea de e-mail este sln_ro@yahoo.com si ma numesc sarbu luminita

  RăspundeţiȘtergere
 4. @ luminita

  Nu ai nevoie de recomandari speciale. El este un om deosebit si de aceea ti-as spune ca e suficient sa mergi la spitalul Fundeni, sectia Urologie unde il gasesti sigur dimineata la ora 8.00 sau astepti pana iese din operatii.

  Daca mai are valabil telefonul asta, poti incerca:

  Mobil: 0720260024

  Du-te cu incredere si daca problema are o rezolvare, sigur el va gasi calea! Sunt absolut convinsa!

  RăspundeţiȘtergere